Hyvinvointivalmennusta ammattitaidolla ja lämmöllä

Havannoi! Elä! Ole!

Olen Sunni Perki, hyvinvointikokemuksen asiantuntija Jyväskylästä.  "Lähellä sydäntäni ovat kehonhuolto ja kehonhallinta, pilates, laitepilates, Positiviisen psykologian interventiot, äänimaljarentoutus ja erilaiset hengitysharjoitukset."

Peter Hess® äänimaljarentoutus 

Paikka: TanssiKymppi
Osoite: Kirrinpolku 2,
40270 JYVÄSKYLÄ

Aika: Sunnuntai 26.5.2024
 klo 19:15-20:15
Hinta: 25 €

Ilmoittautumisesi on sitova.
Maksua ei palauteta. Jos sairastut voit myydä lippusi toiselle.

Helppo ja nopea tapa saada lisää energiaa päivääsi!
Tilaa pysähtymisharjoitus!

Miten voin auttaa Sinua?

Haluatko parempaa liikkumista arkeesi?

Annan Sinulle pieniä ja toimivia työkaluja arkeesi, jotta Sinä voit kasvattaa hyvinvointiasi ja toimintakykyäsi pitkäjänteisesti!

Haluatko tuntea rentoutusta? 

Peter Hess ® äänimaljarentoutus sopii Sinulle joka haluat löytää keinoja rentoutumiseen ja palautumiseen arjen keskellä, lisätä keskittymiskykyäsi, parantaa unesi laatua, edistää terveyttäsi ja saada lisää elinvoimaa!

Asiakaskokemuksia

“Sunnin lempeä ja rauhallinen tapa ohjata saa minut takuuvarmasti rentoutumaan.  Oli takana sitten kiireinen päivä tai stressaava viikko,  niin hengitys tasaantuu, ryhti kohenee ja mieliala paranee. Sunnin tunnit ovat itselleni arjen luksusta.”
Carita 

”Tunnin aikana pääsen flow-tilaan, liikkeet soljuvat luontevasti ja pystyn rentoutumaan ja unohtamaan kaiken muun ympärilläni.”  Anu 

”Pilates tunnin vaikutus pysyy kehossani pitkään. Muistan tunnilla rakentamani ryhdin ja pystyn korjaamaan asentoani pitkin päivää.” Anu 

”Yllätyksekseni olen saanut apua myös korvien tinnitykseen.” Marjatta